< Tilbake til Hele Bønner

Norwegian Roast French Roast, hel, 12x500g

Innhold: 12 x 500 gram

Varenummer: 1670706

EPD: 4092219

kr 1.325,60 Eks. MVA

  • Mørkbrent
  • Blend
  • Hele bønner
  • 100% Arabica
  • Frisk, med smak av plomme, lakris og marsipan

Norwegian roast french roast  er en frisk, mørkbrent kaffe med smaker av plomme, lakris og marsipan. Sødme mot karamell og en dempet bitterhet.

Norwegian Roast French roast er brent etter franske prinsipper. I Frankrike brennes kaffen tradisjonelt noe mørkere enn her i Norden. French Roast gir en meget kraftig munnfølelse og lang ettersmak, nesten uten syrlighet. Den perfekte avslutning på et kraftig måltid!

Norwegian Roast French roast  er et blend, dvs en blanding satt sammen av kaffe fra ulike leverandører eller områder, for å sikre lik smaksprofil. Kaffen består av 100% arabicabønner. Selges i kartong med 12 pk på 500g.

Dette er Norwegian Roast

Over 200 år med kaffeproduksjon har gitt oss unik og verdifull kunnskap om verdens mest interessante kaffeområder. Denne kunnskapen har vi brukt til å lage Norwegian roast; en kvalitetsserie av kaffe med svært høy kvalitet, som viser særpreget fra ulike kaffeområder eller for ulike brenneprosesser. Norwegian roast serien leveres kun som hele bønner, for din optimale kaffeopplevelse! Her kan du lese mer om Norwegian Roast

 

UTZ sertifisert kaffe

Norwegian Roast French roast er UTZ-sertifisert, og er derfor 100% bærekraftig. Farmerne, arbeiderne og deres familier sikres dermed bedre sosiale og økonomiske vilkår.

FAKTA: 

Bønnetype: Arabica
Prosess: Natural og vasket
Brennegrad: Mørkbrent
Innhold: Kaffebønner 500 gram
Allergener: Ingen
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig

Dette er et blend

Et blend er en harmonisk blanding av flere typer kaffebønner fra forskjellige regioner og land. En kaffeprodusent utvikler blends for en mer kompleks og intrikat smaksopplevelse. For å skape en bestemt smaksprofil blander man derfor sammen kaffebønner fra ulike regioner, som alle har sin unike smak. Vårt smaksteam (cuppere på fagspråket) tester blandinger og nye kaffepartier hver eneste dag. En cupper må ha en svært velutviklet smakssans, som gjennom årelang trening kan spore selv de minste avvik fra kvalitetskravene.