< Tilbake til Hele Bønner

Norwegian Roast Økologisk & Fairtrade, hel, 12x500g

Innhold: 12 x 500 gram

Varenummer: 1670710

EPD: 4197596

kr 1.591,58 Eks. MVA

  • Medium brent
  • Frisk
  • Rund
  • Honning
  • Balansert

En frisk, rund og medium brent kaffe, med lang ettersmak og et hint av søt honning.

Norwegian Roast Økologisk & Fairtrade er en velsmakende kaffe fra Sør-Amerika, som er laget av Fairtrade-sertifiserte og økologisk dyrkede kaffebønner. Kaffen er et blend, satt sammen fra utvalgte leverandører som tilfredsstiller sertifiseringskravene for Fairtrade og økologisk drift. Selges som hele bønner i kartong med 12 poser på 500 g.

Dette er Norwegian Roast

Over 200 år med kaffeproduksjon har gitt oss unik og verdifull kunnskap om verdens mest interessante kaffeområder. Denne kunnskapen har vi brukt til å lage Norwegian roast; en kvalitetsserie av kaffe med svært høy kvalitet, som viser særpreget fra ulike kaffeområder eller for ulike brenneprosesser. Norwegian roast serien leveres kun som hele bønner, for din optimale kaffeopplevelse! Her kan du lese mer om Norwegian Roast

 

Norwegian roast Økologisk & Fairtrade er dobbeltsertifisert kaffe

Kaffen er Fairtrade-sertifisert, som vil si at kaffebonden får betalt en merpris for sine produkter. Dette sikrer særlig små kaffeprodusenter en mer forutsigbar inntekt, som kan brukes til investeringer for framtidig produksjon. I tillegg stiller en Fairtrade-sertifisering krav til at arbeiderne blir godt ivaretatt ift sosiale forhold og arbeidsforhold.

Kaffen er Debio sertifisert, som vil si at Debio kontrollerer og godkjenner økologisk produksjon, foredling, omsetning og import i Norge, med myndighet delegert fra Mattilsynet.

FAKTA: 

Bønnetype: Arabica
Prosess: Natural og vasket
Brennegrad: Medium brent
Innhold: Kaffebønner 500 gram
Allergener: Ingen
Oppbevaring: Oppbevares tørt og kjølig

 

Hva er et blend?

Et blend er en harmonisk blanding av flere typer kaffebønner fra forskjellige regioner og land. En kaffeprodusent utvikler blends for en mer kompleks og intrikat smaksopplevelse. For å skape en bestemt smaksprofil blander man derfor sammen kaffebønner fra ulike regioner som alle har sin unike smak. Vårt smaksteam (cuppere på fagspråket) tester blandinger og nye kaffepartier hver eneste dag. En cupper må ha en svært velutviklet smakssans, som gjennom årelang trening kan spore selv de minste avvik fra kvalitetskravene.